Pepe: "Du ska få smäll, Torres"

Real Madrids hårdföra portugis Pepe har ett uppdrag - stoppa Fernando Torres.


"Jag är gjord för att gå in i utmaningar"

Inför kvällens Champions League kvartsfinal tar Real Madrid emot Liverpool. Nu går de hårda tungorna loss. Liverpools spanjor Fernando Torres tror att hans lag har fördelarna på sin sida. Men Real Madrids mittback Pepe menar att det inte kommer bli någon lätt match för Liverpools anfallare.

– Jag älskar att gå man mot man med en stor striker som Torres för jag är gjord för att kollidera och gå in i utmaningar. Det finns inget jag gillar mer än massiva fysiska kamper, säger Pepe skriver The Sun.

Försvararen Pepe menar att det kommer "smälla" hårt i kväll. Då det är han som ska punktmarkera Torres.

– Vi är båda starka men jag har en fördel av att han måste spela med bollen och inte jag. Ju större, starkare och bättre min motståndare är desto mer gillar jag när det smäller, säger Pepe.

Fast Fernando Torres, tidigare i Atletico Madrid, är inte imponerad över av att åka till Spaniens huvudstad.

– Jag tror inte att det finns någon annan stadium som Anfield. Speciellt inte Bernabeu, säger Torres skriver The Sun.

"Jag har långa ben och kan glidtackla"

Torres som anses vara en världens bästa anfallare har en enorm teknik och förmåga att göra. Oavsett så har Pepe siktet inställt:

– Nu när det finns så många kameror som täcker varje centimeter av varje Real-match måste man vara smart när man dyker in. Jag har långa ben och kan glidtackla och förhala alla hans fördelar.

Matchen är smått historisk då det blir den andra gången två av Europas två mest meriterade lag möts, någonsin. Sist var i finalen 1981.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hirscher gör comeback – för Nederländerna

Forsberg med matchavgörande målet: "En specialare"

2 timmar sedan
Filip Forsberg fortsätter leverera för sitt Nashville Predators i NHL-ishockeyn. I den andra åttondelsfinalen mot Vancouver gjorde svensken det matchavgörande målet, och segern gör att Nashville utjämnar serien till 1–1 i matcher. Det var en specialare hemifrån Åkerö-rinken, säger Forsberg till Aftonbladet.

Florida vann efter galna räddningar

idag 05:36
Två spektakulära ingripanden i målburen var den stora snackisen efter att Florida besegrade Tampa Bay med 3–2 i förlängning i den andra matchen mellan lagen i Stanley Cup-slutspelet.

Målpremiär för Zibanejad när Rangers vann

idag 04:50
New York Rangers besegrade Washington med 4–3 i den andra slutspelsmatchen. Rangers svenske stjärna Mika Zibanejad gjorde sitt första slutspelsmål för säsongen när New York-laget utökade sin ledning i matchserien.

Nylander "en möjlighet" nästa match

idag 03:18
Torontos svenske storstjärna William Nylander har missat de två första slutspelsmatcherna mot Boston på grund av en hittills inte avslöjad skada. Inför den tredje matchen mellan lagen kan han dock eventuellt komma till spel, skriver nhl.com.

Ännu en missad chans: "Känns tomt"

igår 23:24
Ännu ett missat kval – ännu en missad möjlighet. Mesta mästarna Djurgården får spela i näst högsta serien för tredje säsongen i rad – det har inte hänt sedan 1940-talet. Det känns tomt och tufft. Mest tomt, säger lagkaptenen Marcus Krüger.