Nasris bittra attack var fejkad

- 17/08/2011, 08:06 -
1 av 3

Matt Dunham / AP

Tweeten som förändrade allt.
2 av 3

Tweeten som förändrade allt.

Faksimil från Twitter

Samir Nasri kan fortfarande lämna Arsenal, men inlägget på facebook kom från en fejkad profil.
3 av 3

Samir Nasri kan fortfarande lämna Arsenal, men inlägget på facebook kom från en fejkad profil.

Lefteris Pitarakis / AP

– Jag kommer att lämna och jag gör det med ilska. Det var vad alla trodde att Samir Nasri sa. Nu visar det sig att Facebookinlägget var fejk.

LONDON. Det är Facebookförfalskningen som de stora drakarna i England gick på. Ett fejkat Samir Nasri-konto på det sociala nätverket skrev följande på tisdagskvällen.

"Det är snart klart. Men jag lämnar med bitterhet och ilska i mitt hjärta. Jag är stolt över att ha spelat i Arsenal. Jag har varit väldigt besviken på supportrarna under helgen. Jag är fortfarande en Arsenal-spelare men kommer att lämna väldigt snart.", stod det på Facebookprofilen.

"Jag har inte Facebook"

Det hela visar sig alltså vara en förfalskning. Brittiska tidningar som The Telegraph, The Mirror och Daily Mail har svalt det med hull och hår.

På onsdagsmorgonen kom dock tweeten som ändrade allt. Samir Nasri skrev följande på sitt officiella Twitterkonto.

"Bara för att göra saker och ting klart - jag har inte Facebook så jag sa aldrig att jag lämnar med bitterhet. Killen som sa det använde ett fejkat konto", skriver stjärnan.

Kan ändå lämna Arsenal

Inget i historien utesluter dock att mittfältaren ändå lämnar Londonklubben. Det har länge ryktats om en flytt till Manchester City och när Arsenal på tisdagen inledde Champions League-kvalet stod fransmannen utanför truppen.