"Dags att döda eller bli dödad"

Cristiano Ronaldo ser fram emot morgondagens uppgift.<br/>
"De ska respekteras".


Champions Leagues åttondelsfinaler bjuder på en riktigt nationskamp mellan Italien och England. Arsenal tar emot Roma, Chelsea bjuder in Juventus och – den hetaste matchen sedan förra årets final – Manchester United reser till San Siro för att besegra Inter. Förhandssnacket har varit enormt och spelarna är väl medvetna om vad en match av den här magnituden betyder.

– Från och med nu är alla matcher viktiga. Det är dags att döda eller att bli dödad, säger Cristiano Ronaldo till uefa.com.

Tillsammans med Barcelona är Manchester United och Inter de stora Europaligorna ledare. En riktig maktkamp och en rejäl chans för Inter att visa att deras framgång i Serie A inte bara beror på Milans ålderstigna lag, Juves tunna trupp och Romas ojämna spel. Men Ronaldo tror att hans kamraters erfarenhet kommer att fälla avgörandet.

– De är ett lag vi måste respektera. De har en stark trupp, men vi har också våra ess och fantastiska spelare. Vi har ett mer erfaret lag och är regerande mästare. Det kommer bli en bra match och det bästa laget kommer att vinna, säger Ronaldo medan han ser fram emot intågningen på San Siro.

Champions League är unikt. När du hör musiken och kommer ut på planen känner man sig som en del av ett spel som är totalt annorlunda från allt annat.

Det här ger Ronaldo gåshus

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!