Ekdal oviss om Palermorykte

– Jag har inte hört någonting.


Enligt italienska Tuttosport påstås Albin Ekdal vara på väg bort från Juventus och till Palermo.

Men Ekdal själv har ingen aning om transferryktet.

– Jag har inte hört någonting, säger Albin Ekdal på telefon till Nyheter24.

Tuttosport skriver att svensken ska erbjudas som byte mot dansken Simon Kjaer till Juventus. Den 19-årige danske backen är het på italienska marknaden och enligt Turinbaserade Tuttosport kan Juventus skaffa sig en option på backen via en försäljning av Albin Ekdal åt andra hållet.

– Det kan ligga sanning i uppgifterna. Det finns en vänskaplig relation mellan klubbarna, det såg vi senast när Amauri gick till Juventus och Nocerino samt Lanzafeme gick åt andra hållet, säger italienexperten Kristian Borell till Eurosport.

Albin Ekdal kom till Juventus från Brommapojkarna i somras och har fått sporadiskt med speltid i A-laget. Den senare tiden har 19-åringen spelat för Juventus Primavera-lag. Tanken var att han den här veckan skulle vara med det svenska U-21 landslaget på läger i Spanien, som förberedelse inför U-21 EM i sommar. Men en mindre ljumskskada gjorde att Juventus ville att han skulle stanna i Turin och rehabilitera sig.

I helgen kommer Ekdal dock hem till Stockholm för lite ledighet, men vad som händer i framtiden är dock döljt i dunkel för Brommapojken.

– Vet ingenting om nästa säsong. Vi får se, säger Albin Ekdal till Nyheter24.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!