Tacka Arsjavin, United

Målglada Liverpool tappade poäng i jakten på United i Premier League.

Liverpool har blivit ett lag att titta på för alla fotbollsälskare. Målen haglar när laget från Anfield spelar match numera.

Efter sortin i Champions League har Liverpool "bara" Premier League-titeln kvar att konkurrera om. Frågan är dock om inte Arsenal grusade deras drömmar på tisdagskvällen. Andrej Arsjavins fantastiska fyra mål såg ut att räcka till seger för Gunners, men för tredje matchen i rad gjorde Liverpool fyra baljor och fick därmed 4-4, men lik förbannat två tappade poäng på Manchester United i toppen.

Första halvlek var helt i Liverpools ägo. 7-1 i skott på mål och 60-40 i bollinnehav talar sitt tydliga språk. Men mål? Där ledde Arsenal med 1-0. "Den lille tsaren" Arsjavin dunkade in bollen via ribban och satte därmed även ribban för andra halvlek.

Fernando Torres och Yossi Benayoun gjorde var sitt mål snabbt i andra halvlek och gav Pool nytt hopp om ligatiteln. Men Arsenal och Arsjavin gav sannerligen inte upp. Ryssen var på underbart humör och såg ut att göra mål från varje vinkel och vrå. Med tre mål i andra halvlek skaffade han sig garanterat matchens huvudroll. Men hjälte fick han inte bli. På övertid lyckades Benayoun forcera in 4-4, men det märktes ändå att de två tappade poängen vägde tyngre än den vunna för både målskytten och fansen.

Liverpool och United ligger i nuläget på samma poäng, men Sir Alex Ferguson och hans mannar har två matcher mindre spelade. I morgon, onsdag, möter de Portsmoth på Old Trafford.