Tisdag 18 Maj
Stockholm

Zlatans chockbesked i dag

Kan sluta i landslaget efter ett eventuellt VM.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Efter dagens landslagsträning var det finbesök på presskonferensen när kapten Ibrahimovic intog podiet tillsammans med förbundskapten Lars Lagerbäck. Och det var en sedvanligt självsäker Zlatan som pratade med journalisterna.

Men Zlatan gav också ett mycket oroväckande besked. Eller rättare sagt, undvek att ge besked. När frågan kring hans fortsättning i landslaget höjdes blev svaret oväntat och överraskande.

– Jag vet inte. Vi tar den diskussionen efter VM, säger Zlatan.

Om Zlatan antyder att hans tid i landslaget snart kan vara över eller bara inte vill lova för mycket återstår att se.

Lars Lagerbäck kommenterar också Zlatans uttalande på presskonferensen.

– Oerhört tråkigt om Zlatan valde att sluta i landslaget. Jag hoppas och tror att han inte gör det, jag vill se honom i landslaget i framtiden, säger Lagerbäck.

På frågan om hur han tror att han kommer att bli emottagen på San Siro, när han återvänder dit i Barcelonatröja, kom ett lika sant som kaxigt svar.

– De riktiga supportrarna vet vad jag har gjort för klubben. Innan jag kom till klubben hade de inte vunnit på 17 år. När jag kom vann de tre år i rad, konstaterar Zlatan iskallt.

Vad gäller hans egen form är Ibrahimovic fortfarande inte riktigt där han vill vara. Även om det inte lär krävas mer än en 50-procentig Ibra mot Malta. Om ens det.

– Jag bygger upp min fysik, är i inledningen av säsongen men det är inte lätt att snacka innan matchen. Vi ska inte underskatta Malta - vi spelar för att vinna. Vi ska göra allt för att vinna.

– Jag behöver spela fler matcher men jag är inte orolig. Jag vet vad jag har för kvalitéer, säger Zlatan på presskonferensen.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela