Farbror snälls nya tuffa stil

Lars-Åke Lagrell: "Jag skiter egentligen i vad han vill"


Lars-Åke Lagrell åkte till Trondheim för att göra klart med Erik Hamrén som Sveriges näste förbundskapten i fotboll.

Rosenborg, som knappt fick veta om mötet, känner sig överkörda - och sågar Lagrell för han agerande.

De norska mästarnas klubbdirektör - Nils Skutle - säger att "Hamrén blev lurad av Lagrells bondfångeri" och att han nu överväger att anmäla Lagrell till ECA.

Den alltid trevlige Lagrell verkar däremot ha tuffat till sig. För nu kastar han ut spelreglerna - inget fair play här inte.

– Nils Skutle känner jag väl. Det här är inget för mig att hetsa upp sig över. Det är ett sätt att markera. Det primära är vad Erik Hamrén vill, vad Nils Skutle vill skiter jag egentligen i, säger Lagrell till Aftonbladet och fortsätter:

– Mitt tillvägagångssätt har absolut ingenting med bristande respekt att göra. Men man kan inte tala över huvudet på Erik Hamrén. Det måste vara så att Erik Hamrén börjar att tala med sin klubb, sen är vi beredda att tala både med Skutle och andra.

Om anmälningen säger han så här:

– Han får göra vad han vill, för mig är det naturligt att man talar med den det berör. Om de vill anmäla mig får de väl göra det till Fifas disciplinkommitté, och så får jag inte närvara när beslutet fattas..., säger han enligt Aftonbladet.

Kriget om guldtränaren Erik Hamrén blir allt hårdare - och det är inte slut på långa vägar.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rolfö petade Barcelona till semifinal

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

3 timmar sedan
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

idag 14:54
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

idag 14:36
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

idag 13:44
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.