1 av 4
2 av 4
3 av 4
4 av 4

Zlatan: "Landslaget är slöseri med tid"

Står fast vid sitt beslut att inte delta i Sveriges träningslandskamper.


För lite mindre än en månad sedan förklarade 28-årige Zlatan Ibrahimovic att han inte längre har tillräckligt med motivation för att representera det svenska landslaget.

I dag fördjupade han sina tankar kring sitt beslut som han fortfarande står fast vid.

– Just nu vill jag inte spela med landslaget eftersom jag inte känner mig motiverad, det spelas inga viktiga matcher eftersom vi inte gick till VM, säger Barcelonastjärnan under en presskonferens tidigare under måndagen.

– Det är en ära att spela i landslaget, men jag har nått en nivå när jag känner att jag inte får ut något av det.  Jag skulle slösa energi i onödan, offra mig för inget, när det inte är några viktiga matcher.

– Det har varit så många matcher med Barcelona och mycket runt omkring att jag knappt har haft tid att tänka på landslaget. Vad som händer i framtiden vet jag inte, vi får se nästa år.

Samtidigt gav Zlatan Ibrahimovic TV4:s Pontus Kåmark och Jesper Hussfeldt en känga för att dessa påstått att Zlatan och Leo Messi inte längre pratar med varandra.

– Vi skrattade mest åt det. Jag trivs bra ihop med honom. Jag är säker på att åskådarna har roligt för vi gör helt otroliga saker.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!