1 av 3
- Foto: JANERIK HENRIKSSON/SCANPIX
2 av 3
- Foto: JANERIK HENRIKSSON/SCANPIX
3 av 3
- Foto: JANERIK HENRIKSSON/SCANPIX

Hamréns käftsmäll - sågar Norge

EM-kvalmötet mot Moldavien stod på agendan. Men förbundskaptenen Erik Hamrén lyckades avlossa en rejäl känga mot Norge.


STOCKHOLM. På tisdag tar Sverige emot Moldavien i EM-kvalet. En match mot en blåbärsnation som det blågula landslaget bara måste vinna.

Men trots att dagens presskonferens skulle handla om den kommande drabbningen, kunde förbundskaptenen Erik Hamrén inte låta bli att skicka iväg en rejäl känga till grannlandet till väst.

Norge ligger elva i rankingen och då kan jag säga direkt: de är betydligt sämre än sin ranking, säger Hamrén med ett skratt.

"Inte rädd för underskattning"

Moldavien är rankat 87 i världen och det är inget annat än en seger som gäller för Hamrén och hans mannar den kommande tisdagen.

Men förbundskaptenen tar ändå ingenting för givet, och menar de blivande motståndarna är bättre än vad många andra tror.

– Jag är inte rädd för underskattning. Speciellt inte nu när vi har en del orutinerade spelare, då tror jag att det i stället kan bli åt andra hållet, säger han, och fortsätter:

– Vi ska vinna och alla kommer förvänta sig att vi ska göra det. Alla skulle tycka att det vore katastrof om vi inte vinner, och det tror jag kan smitta av sig. Inte minst om man är lite orutinerad.

/
/
/
/
/
/
EM
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!