John Guidetti får nöja sig med spel i U21-landslaget - tills vidare.
1 av 3
John Guidetti får nöja sig med spel i U21-landslaget - tills vidare. - Foto: Lennart Månsson/BILDBYRÅN
Erik Hamrén kommer att titta in Guidetti - när han "visar framfötterna och utmanar" de ordinarie landslagsspelarna.
2 av 3
Erik Hamrén kommer att titta in Guidetti - när han "visar framfötterna och utmanar" de ordinarie landslagsspelarna. - Foto: Claudio Bresciani / SCANPIX
Guidetti har fått spela mycket under Manchester Citys försäsong.
3 av 3
Guidetti har fått spela mycket under Manchester Citys försäsong.

Förbundskaptenen undviker Guidetti

Erik Hamrén svarade undflyende på frågor om U21-stjärnan John Guidetti. A-landslaget har inte kollat in honom ordentligt - än.


Missförstånd med U21-kaptenen

U21-landslagets förbundskapten Håkan Ericson meddelade på dagens presskonferens att det tidigare varit ett missförstånd mellan honom och storstjärnan John Guidetti.

Enligt Ericson grundade det sig i att Guidetti trott att han var petad när han inte blev uttagen till en tidigare U21-match. Förbundskaptenen menar dock att de kommit överens om att han inte skulle spela då och att det hela är utrett nu.

STOCKHOLM. John Guidetti gör succé och har fått mycket speltid i Manchester Citys träningsmatcher men får nöja sig med en plats i U21-landslaget.

– De här spelarna går före honom nu. Det är som med alla spelare, visar de framfötterna och utmanar de som spelar här kommer vi att titta på dem, säger Erik Hamrén.

"Finns några bra i U21"

A-landslagets förbundskapten har alltså inte kollat in Guidetti speciellt mycket än, trots att han är en av fyra anfallare i storlaget Manchester City. Hamrén gör dock en liten fingervisning om att det finns spelare i U21-landslaget som kan bli aktuella snart.

– Det finns några i U21-landslaget som ser riktigt bra ut redan nu, och jag har ett bra samarbete med Håkan (Ericson, U21-kapten) om vilka som presterar där, säger han men vill inte nämna några namn.

"Återkom när han spelar för dem"

I övrigt ville förbundskaptenen inte spekulera i huruvida Guidetti kan bli aktuell eller inte i framtiden om han skulle slå sig in i Premier League-laget.

– Det är mycket om här. När han spelar för dem kan du återkomma, avslutar Hamrén.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!