John Guidetti ratades i BP och rakade av sig sitt hår som straff.
1 av 4
John Guidetti ratades i BP och rakade av sig sitt hår som straff. - Foto: Fredrik Sandberg/SCANPIX
John Guidetti sommarpratade i P1 i dag.
2 av 4
John Guidetti sommarpratade i P1 i dag. - Foto: JONAS EKSTRÖMER/SCANPIX
Och berättade att han vill ge en bukett blommor till alla tvivlare.
3 av 4
Och berättade att han vill ge en bukett blommor till alla tvivlare. - Foto: Janerik Henriksson/SCANPIX
John Guidetti gjorde 20 mål för Feyenoord den gångna säsongen.
4 av 4
John Guidetti gjorde 20 mål för Feyenoord den gångna säsongen. - Foto: Lars Pehrson/SvD/SCANPIX

Guidetti vill starta blombutik och "tacka alla hatare"

John Guidetti drömmer om att bli världens bästa fotbollsspelare. Men tvivlarna har varit många. I framtiden vill anfallaren tacka alla som inte trott på honom med en bukett från "Guidettis flowers for doubters", berättar han i "Sommar i P1".


John Guidettis avskedstweet till fansen?

"What a day this was i Will never forget it i truly love Feyenoord, thanks for everything"

STOCKHOLM. Under onsdagen pratade John Guidetti om sin dröm om att bli världens bästa fotbollsspelare. En gång berättade Johns syster vad de skulle göra när John Guidetti blivit världsbäst:

- Vi ska starta en blomsterbutik, den ska heta Flowers for doubters och vi ska skicka ut blommor till alla människor som inte trodde på dig, alla människor som tvivlade på dig, berättar John Guidetti i Sommar i P1, som sändes klockan 13.00 i dag.

Den 20-årige John Guidetti bodde i Kenya som barn, fostrades i Brommapojkarna och blev ungdomsproffs i Manchester City när han var 15 år. Under den tiden är det många som har tvivlat på anfallstalangen och Guidetti beskriver att det har gjort honom starkare.

- Det är en så himla skön idé att bara tacka alla hatare för att de har gjort mig till den person jag är i dag. Så det är det vi ska göra - "Guidettis flowers for doubters to all you haters".


"Jag ville ha revansch"

En av John Guidettis motgångar kom som ungdom i BP, då han inte kom med i klubbens förstalag under en cup i Tyresö.

- Jag var så himla ledsen, frustrerad, förbannad. Jag gick hem och rakade av mig allt hår. Jag snaggade mig, det var som ett straff mot mig själv och jag jobbade ännu hårdare, jag ville mer. Och jag lovar er, jag spelade aldrig mer i andralaget efter det, säger han och fortsätter:

- Jag ville så mycket, jag ville ha revansch.

John Guidetti gjorde 20 mål för Feyenoord den gångna säsongen. Men nu är lånetiden slut och forwarden återvänder till Manchester City och får slåss om en startplats med  Mario Balotelli de andra superstjärnorna. Kanske får han fler tvivlare där - och fler att dela ut blommor till.

Här kan du lyssna på  Sommar i P1.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!