Fotbollslandslaget efter terrorattackerna: "Är rädda"

Vad som pågår ute i Europa just nu undgår inte någon. Vi har pratat med fotbollslandslaget och hört hur tankarna går innan EM i sommar i Frankrike.


Den senaste tiden har det skett flera terrorattacker runt om i världen. Efter den oavgjorda landskampen i tisdags tog Nyheter24 ett snack med spelarna för att kolla om det finns någon rädsla inför stundande EM.

I klippet ovan kan du höra om deras tankar kring vad som händer runt om i världen.


/
/
Senaste nytt

Jesper Tjäder knep femteplats i bigair

Seger för Tingsryd – steg åt rätt håll mot Västervik

Tingsryd har varit i en svacka med fem förluster i rad i Hockeyallsvenskan. Men hemma mot Västervik bröts den tuffa sviten. Det blev 3-0 (0-0, 2-0, 1-0) i matchen i Dackehallen.

Seger med 5-3 för Mora mot Kalmar

Bortalaget Mora tog hem de tre poängen efter seger mot Kalmar i Hockeyallsvenskan. 3-5 (2-2, 0-2, 1-1) slutade matchen på fredagen.

Vänersborg vann efter Sebastian Brandts dubbel

Det blev Vänersborg som gick segrande ur mötet med Sirius i Elitserien herr i bandy på hemmaplan, med 5-2 (4-2).

Övertygande seger för BC Luleå hemma mot Köping Stars

Det blev en riktig storseger för BC Luleå mot Köping Stars hemma i Svenska Basketligan herr. Matchen slutade 105-71 (25-22, 30-9, 24-20, 26-20).

Simstjärnan döms – stormade Kapitolium

Den tidigare simstjärnan och OS-guldmedaljören Klete Keller var en av de hundratals Trumpsupportrar som stormade Kapitolium i USA 2021. Nu har han dömts till tre års villkorlig dom, samhällstjänst och sex månaders husarrest.