Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Igor Armas lämnar Bajen - väntas skriva på för rysk klubb

Igor Armas lämnar Bajen för spel i Ryssland.

Igor Armas lämnar Bajen för spel i Ryssland.

SCANPIX

Sport | 27/01/2010 19:26

Hammarby tappar ytterligare en nyckelspelare inför den kommande säsongen. Mittbacken Igor Armas väntas skriva på för en rysk klubb de kommande dagarna.

Det har varit på gång ett tag men nu står det klart att Igor Armas lämnar Hammarby och spel i Superettan.

Enligt uppgifter till Expressen väntas den 22-årige mittbacken skriva på för en rysk klubb de kommande dagarna. Det står därmed klart att Bajen tappar ytterligare en nyckelspelare inför den kommande säsongen.

Samma uppgifter menar dessutom att en överenskommelse mellan klubbarna redan har nåtts och att Bajen tjänar omkring fem miljoner kronor för den moldaviske spelaren.

- Jag såg på Igor att det var något med honom och han har sett ofokuserad ut under träningarna. Jag gick fram och pratade med honom och då sa han att det var på gång med den här ryska klubben, säger fystränaren Janne Mian.

Klubbens informationschef bekräftar att Armas kan vara på väg bort men mer än så vet han inte.

- Ingenting är klart ännu, men Igor är hos en intresserad klubb just nu. Sedan är det möjligt att han stannar där om det blir så att allt blir klart. Det vet inte jag.