Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

BEKRÄFTAT: Igor Armas lämnar Bajen

- 28/01/2010, 10:56 -
1 av 3

Krisklubben Hammarby tappar Igor Armas.
2 av 3

Krisklubben Hammarby tappar Igor Armas.

Scanpix

3 av 3

Krisklubben Hammarby tappar ännu en viktig spelare.

Spekulationerna stämde - försvarsklippan Igor Armas lämnar Hammarby och Superettan för Kuban Krasnodar och ryska andradivisionen.

Armas har sedan tidigare klargjort att han inte vill spela i Superettan.

- Om en spelare inte vill representera Hammarby så är det inte positivt att den är kvar i truppen. Då är vi öppna för förslag och i Igors fall fanns det konkret intresse från andra klubbar, säger Per Apelgren, styrelseledamot i Hammarby, till Hammarbys hemsida.

- Självklart är det tråkigt att en personlighet som Igor lämnar oss, men vi tackar honom för den här tiden och önskar honom lycka till i framtiden, säger Apelgren.

Kubin Krasnodar spelade förra säsongen i förstaligan i Ryssland men slutade på en 15.e plats och åkte därmed ur.

Nu tar klubben ny fart och vill snabbt vara tillbaka i den ryska Premier League och Armas är en del av storklubbens planer.

- Jag önskar alla lycka till och jag hoppas verkligen att Hammarby tar klivet upp i Allsvenskan igen i år. Jag älskar er och kommer aldrig att glömma er, hälsar Armas i ett personligt meddelande på Hammarbys hemsida.