1 av 3
Krisklubben Hammarby tappar Igor Armas.
2 av 3
Krisklubben Hammarby tappar Igor Armas. - Foto: Scanpix
3 av 3

BEKRÄFTAT: Igor Armas lämnar Bajen

Krisklubben Hammarby tappar ännu en viktig spelare.


Spekulationerna stämde - försvarsklippan Igor Armas lämnar Hammarby och Superettan för Kuban Krasnodar och ryska andradivisionen.

Armas har sedan tidigare klargjort att han inte vill spela i Superettan.

- Om en spelare inte vill representera Hammarby så är det inte positivt att den är kvar i truppen. Då är vi öppna för förslag och i Igors fall fanns det konkret intresse från andra klubbar, säger Per Apelgren, styrelseledamot i Hammarby, till Hammarbys hemsida.

- Självklart är det tråkigt att en personlighet som Igor lämnar oss, men vi tackar honom för den här tiden och önskar honom lycka till i framtiden, säger Apelgren.

Kubin Krasnodar spelade förra säsongen i förstaligan i Ryssland men slutade på en 15.e plats och åkte därmed ur.

Nu tar klubben ny fart och vill snabbt vara tillbaka i den ryska Premier League och Armas är en del av storklubbens planer.

- Jag önskar alla lycka till och jag hoppas verkligen att Hammarby tar klivet upp i Allsvenskan igen i år. Jag älskar er och kommer aldrig att glömma er, hälsar Armas i ett personligt meddelande på Hammarbys hemsida.

/
/
/
Relaterat
Senaste nytt

USA tog sjunde raka VM-guldet efter Biles show

Hattrick för Troock – stoppade Nybros segertrend

1 timme sedan
Nykomlingen Nybros segertrend är över. 0–6 hemma mot AIK blev klubbens första förlust i hockeyallsvenskan. Jag tror det var en läropeng för oss, säger tränaren Tommy Samuelsson till TV4 Play.

Nilsson kan avgå: "Ett av alla tänkbara alternativ"

2 timmar sedan
Karl-Erik Nilsson överväger att avgå efter kritiken. Det berättar Riksidrottsförbundets ordförande för Göteborgs-Posten. "Det är ett av alla tänkbara alternativ", skriver han.

Gör som Sörenstam – spelar mot herrarna

idag 17:30
Amerikanskan Lexi Thompson kommer att pegga upp på nästa veckas PGA-tourtävling i Nevada.

Fotbolls-VM firar 100 år – spelas i sex länder

idag 17:28
Fotbolls-VM firar 100 år 2030 – vilket firas stort och brett. Slutspelet ska spelas på tre kontinenter och i sex länder. "I en splittrad värld är fotbollen enande", säger Fifa-ordföranden Gianni Infantino.

Alexandersson slagen – Hagström tog EM-guld

idag 16:52
Det blev svenskt guld under sprint-EM i orientering. Efter flera år av misslyckanden fick Sara Hagström till sist utdelning och vann före storfavoriten Tove Alexandersson. Det var väldigt oväntat, men plötsligt händer det, säger guldmedaljören.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.