- Foto: Scanpix

”Poppen” kan gå till Syrianska

Sharbel Touma tränar med Rosenborg och verkar inte högaktuell för Syrianska, aktuell är däremot Hammarbys förre målvakt Kristoffer Björklund.


Den landslagsmeriterade mittfältaren Sharbel Touma, 30, är fri att lämna grekiska Iraklis eftersom han inte fått ut sin lön. Det har pratats om Syrianska i superettan men just nu tränar han med Erik Hamréns norska klubb Rosenborg.

- Vi har inte varit i kontakt med Iraklis. Men med tanke att han tränar med Rosenborg i Spanien så är han nog mer aktuell för dem, säger Syrianskas ordförande Andreas Temiz till Fotbollskanalen.

- Men visst, om han inte hittar någon klubb så finns han ju alltid med i våra diskussioner. Vi har alltid kontakt med Sharbel men nu hoppas vi på det bästa för honom eftersom han har ett eller två år kvar inom toppfotbollen.

Förutom en forward jagar Södertäljeklubben också en målvakt. En som är aktuell är 31-årige Kristoffer Björklund som senast spelade med Hammarby men som nu står utan kontrakt.

- Han är ett av namnen som vi diskuterar. Vi har tre namn just nu.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs tog järngrepp efter blixtvändning

2 timmar sedan

Stjärnduon kvartsfinalklar – jagar OS-plats

2 timmar sedan
Den svenska stjärnduon i beachvolley, David Åhman och Jonatan Hellvig, är klar för kvartsfinal i världstouren som slagit ner i Tepic, Mexiko.

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

2 timmar sedan
Pixbo är klart för SM-final i innebandy – den första på herrsidan för klubben sedan 2006.

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

3 timmar sedan
Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

3 timmar sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

3 timmar sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.