Lördag 1 Okt
Stockholm

Syrianska testar landslagskeeper

1 av 2
2 av 2

Syrianska kan få en fin förstärkning i form av den 22-årige jamaicanske landslagsmålvakten Dwayne Miller. På onsdagen spelade han mot AIK. ”Han gjorde det bra, med tanke på att han kom direkt från flygplatsen”, säger tränaren Özcan Melkemichel.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tidigare har det snackats om den förra Bajen-målvakten Kristoffer ”Poppen” Björklund, men nu är en jamaican aktuell för Syrianska i Superettan. När laget i går föll mot AIK med 2-0 i en träningsmatch stod Dwayne Miller, 22, i en halvlek.

- Han gjorde det bra, med tanke på att han kom direkt från flygplatsen. Han hade visserligen inte så mycket att göra. Det var en uddlös halvlek, säger Syrianskas tränare Özcan Melkemichel till Fotbolldirekt.

Han landade alltså i Sverige samma dag som matchen. Hans senaste klubb är jamaicanska Harbour View och så sent som den 10 februari spelade han mot Maradonas Argentina. Han blir nu kvar i Södertäljeklubben under två veckor.

- Vi har haft ute lite krokar överallt. Vi har jobbat på honom i två, tre veckor. Nu ska han vara här ett tag så att vi kan bedöma honom ordentligt.

Enligt Wikipedia har Dwayne Miller gjort tio landskamper för Jamaica. Han debuterade med A-landslaget 2008 och låter onekligen som en spännande spelare.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.