Fredag 23 Jul
Stockholm

Barsom klar för Syrianska

Agbar Barsom är klar för Syrianska.
Agbar Barsom är klar för Syrianska. Foto: SCANPIX

Nu har bomben slagit ned. På dagens presskonferens presenterades den rutinerade mittfältaren Agbar Barsom som Syrianskas senaste nyförvärv.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Det har varit på gång ett bra tag och så sent som i går offtenliggjorde Syrianska på sin hemsida att en ny bomb skulle landas. På dagens presskonferens presenterades klubbens senaste nyförärv. Inte helt oväntat var det Agbar Barsom som har anslutit till Superettan-laget.

- Det här är något som vi sett fram emot länge, även om Abgar inte har sina rötter i vår klubb har han klubben nära sitt hjärta. Den förlorade sonen har hittat hem och det är alltid speciellt när känslor gör att spelare såsom Abgar och Sulan väljer att söka sig till oss. Det berör oss på ett annat sätt, säger Syrianskas ordförande Andreas Termiz i ett pressmeddelande.

Barsom kommer senast från norska Fredrikstad, men har varit klubblös sedan i vintras. Nu återvänder han till Sverige, där han redan har representerat klubbar som Djurgården och Örebro.

- Jag har fått vara med om att skapa historia i andra klubbar, nu vill jag vara med om Syrianskas resa. Jag vill skapa historia med laget i mitt hjärta, säger spelaren själv.

För en vecka sedan blev den gamle målkungen Peter Ijeh klar för Södertälje-laget.

Kommentera
Kopiera länk
Dela