- Foto: Scanpix

Krislagets ordförande hoppar av

Hammarbys kris fortsätter då ordföranden Dan Törnsten hoppar av. "Jag har inte tiden som krävs", säger han.


STOCKHOLM. Hammarby åkte ur allsvenskan i fjol och har i år endast lyckats skrapa ihop nio poäng på sju matcher i superettan. Så sent som förra veckan kom det dessutom fram uppgifter om att klubben är konkurshotad och att Thom Åhlund hoppat av.

Men nu förvärras läget ytterligare. Krislagets ordförande Dan Törnsten väljer också han att tacka för sig.

- Det stämmer, jag har lämnat alla uppdrag inom fotbollen, jag har inte tiden som krävs, säger han till fotbollskanalen.se.

Törnsten har främst arbetat med den ideela delen, men också suttit i Hammarbys styrelse. Men nu har han alltså fått nog.

- Jag har jobbat oerhört hårt med klubben de senaste två åren som ordförande och innan dess i styrelsen och jag har inte den tiden, förklarar Törnsten.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

IFK Värnamo riskerar nya matchflyttar

Två svenskar till NBA-draften

1 timme sedan
Bara tre svenskar har tidigare draftats till NBA. I sommar kan ytterligare två väljas i draften.

Golfstjärnan opererad – missar major

idag 07:16
Trots fin form på golfbanan drog sig Frida Kinhult ur årets första major, Chevron Championship.

Han är främste svenske poänggöraren

idag 05:52
Torontos storstjärna William Nylander toppar årets svenska poängliga i NHL. Men främste målskytt är Nashvilles Filip Forsberg.

Internt Rysslandsbråk – kallades "utländsk agent"

idag 05:00
Med knappt 100 dagar kvar till invigningen av OS i Paris är det ännu oklart om Rysslands president Vladimir Putin kommer att tillåta ryskt deltagande under neutral flagg. De som ska lämna rekommendationer till Kreml verkar djupt oeniga om vägen framåt.

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

igår 23:58
Det blir ingen ny trippel för Manchester City. Trots enorm dominans i onsdagens retur tog det stopp i Champions Leagues kvartsfinal mot Real Madrid. Andrij Lunin och Antonio Rüdiger blev stora matchhjältar för Real i den avgörande straffläggningen.