Tisdag 7 Dec
Stockholm

Shaaban slår tillbaka: ”Är ingen floppvärvning”

Shaaban slår tillbaka mot de som har kallat honom för en floppvärvning.
Shaaban slår tillbaka mot de som har kallat honom för en floppvärvning. Foto: Henrik Montgomery/SCANPIX

Rami Shaaban har varit väldigt skadebenägen sedan ankomsten till Hammarby. I programmet SommarCENSUR hos Nyheter24* talar den förre Arsenalmålvakten ut om de som har kallat honom för en floppvärvning.– Det är som är som att köpa ett hus för massa miljoner och sedan slår blixten ner och huset pajar. Har man gjort ett dåligt husköp då?, säger han i programmet.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

STOCKHOLM. Sedan ankomsten till Hammarby 2008 från norska Fredrikstad har Rami Shaabans karriären kantats av skador. Därför har 35-åringen fått mycket kritik från Bajenfansen. I sommarCENSUR hos Nyheter24 talar den förre landslagsmålvakten om hur media jobbar i de länder han har spelat i samt jämför sin skadehistorik med husköp.

Hammarbymålvakten dras fortfarande med en knäskada och har bland annat tidigare dragit av korsbandet och råkat ut för ett benbrott.

– Det är ingenting man kan göra någonting åt. Man är försäkrad, liksom i ett hus är man försäkrad mot sådant. Svårare än så är det inte, säger Shaaban.

Att han skulle vara en floppvärvning, som en journalist skrev, håller han inte med om.

– För att ta ett exempel: Någon skrev att jag var en floppvärvning. Visst har jag inte spelat så himla mycket men per definition tycker jag personligen att man inte kan vara en floppvärvning när man knappt spelat på grund av skada, säger Shaaban.

– Det är som att köpa ett hus för massa miljoner och sedan slår blixten ner och huset pajar. Har man gjort ett dåligt husköp då? Jag tycker att det är en bra jämförelse. Det är inget man kan rå för utan tyvärr händer det ibland. Men jag ser det inte som något dåligt husköp om blixten slår ner och huset pajar, fortsätter han.

Hela avsnittet kan du se här

*Sveriges Radio hotar stämma Nyheter24 om vi fortsätter använda namnet Sommarpratarna hos Nyheter24. Läs mer här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela