Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bajen reser sig som fågeln Fenix

- 24/09/2010, 16:09 -
Roger Franzén sprider åtminstone tillstrymelse till hopp inom Hammarby.

Roger Franzén sprider åtminstone tillstrymelse till hopp inom Hammarby.

ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Hammarby har under en längre tid kantats av trubbel och problem. Men enligt många är kaos granne med gud och nu ser södermalmslaget ut att vara på väg på fötter igen.

STOCKHOLM. - Tempot kändes högre, intensiteten bättre och viljan högre hos truppen som helhet, skriver Gustav Gelin - Nyheter24:s eminenta Bajen-bloggare.

Roger Franzén tog en meriterande seger i hemmadebuten mot Degerfors. 2-1 blev slutreslutatet och många av de yngre förmågorna från HTTF (Hammarbys ungdomslag) fick chansen i matchen.

"Roger är dock en man som tittar framåt hela tiden och lagt segern bakom sig nu. Hoppas vi spelare också gjort det." skriver Rami Shaaban, målvakt och tillika bloggare för Nyheter24.

Hammarby har under en längre tid kantats av skandaler, styrelseproblem och agenthärvor. Frågan är nu om kaos är granne med gud och söders stolthet kan resa sig ur askan i nästa match mot Ljungskile?? Vad tror ni?