1 av 2
- Foto: Henrik Montgomery/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Henrik Montgomery/SCANPIX

Shaaban: ”Hoppas på Helsingborg i finalen”

Målvakten vill gärna se att Bajen får möta Helsingborg i Svenska Cupen-finalen på Söderstadion.


Rami Shaaban:

Född: 30 juni 1975 i Nyköping

Då: Slog igenom stort i Djurgården och petade Andreas Isaksson i ett tag. Flyttade sedan till Arsenal där hans karriär blev rejält lidande av ett benbrott. Flyttade sedan via Norge hem till Sverige igen.

Nu: Har haft det tufft med skador under sin tid i Bajen. Men nu kan han alltså äntligen få göra en efterlängtad comeback mellan stolparna på Söderstadion.

STOCKHOLM. Rami Shaaban, 35, har haft det tungt den här säsongen med mycket skador. När Bajen i går spelade mot Kalmar FF i semifinalen i Svenska Cupen satt den förre Arsenalmålvakten på läktaren. 35-åringen fick se sitt lag slå ut Nanne Bergstrands mannar.

Vi var grymt effektiva i dag (läs i går) och den totala motsatsen var det med Kalmar. Taktiken var att låta Kalmar föra matchen och vi kontra på dem och det höll på att gå i hamn men som alla säkert vet som läser min blogg så gick det till straffar.

Där Christer Gustavsson blev stor hjälte när han avgjorde. Därmed är Stockholmsklubben klart för final och kommer antingen få möta Helsingborg eller Mjällby som i kväll spelar den andra semifinalen. Bajenmålvakten hoppas att Helsingborg står för motståndet då krisklubben kan få en plats i Europa nästa säsong även om de förlorar finalen – men då måste Skånelaget ha vunnit allsvenskan.

”Ska bli kul att träffa grabbarna i morgon och man får väl hoppas på Helsingborg i finalen på ett fullsatt Söderstadion”, skriver han.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Pixbo och Thorengruppen klara för SM-final

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Ludvig Åberg fortsätter visa upp stabilt spel i RBC Heritage, som avgörs i Hilton Head Island, South Carolina.

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

1 timme sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

1 timme sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

2 timmar sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

3 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.