Måndag 19 Apr
Stockholm

Bajen utan Hallenius – räcker det ändå?

Kan inte spela i morgon.
1 av 2
Kan inte spela i morgon. Foto: JANERIK HENRIKSSON/SCANPIX
2 av 2

Hammarby får klara sig utan målkungen i cupfinalen mot Helsingborg.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Finalen:

I morgon klockan 16:00 drar finalen igång på Söderstadion. För er som inte ska gå på matchen så sänds den på TV4.

STOCKHOLM. Stockholmsklubben tog sig vidare till finalen efter att de slog ut Kalmar på straffar. Det är ett skadeskjutet lag som får klara sig utan hela fem spelare i morgon.

Stjärnan” Linus Hallenius är fortfarande borta ur spel och dessutom är det klart att Rami Shaaban, Filip Bergman, Sebastian Bojassen och Carlos Gaete Moggia missar cupfinalen. Dessutom har man ett antal spelare med ”småskavanker” men det kommer antagligen inte stoppa spel på lördag”, skriver HIF-bloggaren Presidenten.

Målkungen, som är klar för Genoa, har fortfarande problem med sitt knä och hinner inte bli spelklar. Det är ett mycket tungt avbräck – även om de har fått klara sig utan honom den senaste tiden.

– Hans knä håller inte, säger tränaren Roger Franzén till TV4.

Det ser betydligt ljusare ut i Skåneklubben som endast har Markus Holgersson på skadelistan. Fast mittbacken Joel Ekstrand medverkan är osäker.

Bajen-tränaren är säker på en seger i morgon – vilket skulle vara första gången i klubbens historia.

Absolut den största match jag varit med om. Den näst största är väl när jag var i BP och vi gick upp i Allsvenskan i kvalet mot Häcken. Men det var inte riktigt lika mycket folk nere på Hisingen på den matchen, haha. Vi vinner. Jag gillar inte att tippa så jag säger inte hur mycket.”, säger han till Nyheter24:s Hammarby-bloggare.

Om superettan-klubben skulle vinna i morgon har de chansen att kvala in till Europa League nästa säsong.

Se 21-åringens vackra mål här

Kommentera
Kopiera länk
Dela