Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paulinho: "Jag kom inte till Bajen för att sitta på bänken"

Paulinho fick inte starta mot Assyriska i premiären och var besviken.
1 av 2

Paulinho fick inte starta mot Assyriska i premiären och var besviken.

Claudio Bresciani / SCANPIX

Bajen hade stort publikstöd, trots det förlorade de med 1-0.
2 av 2

Bajen hade stort publikstöd, trots det förlorade de med 1-0.

Björn Tilly / BILDBYRÅN

Sport | 12/04/2011 10:29

Den petade "Bajen-brassen" Paulinho är missnöjd med sin speltid.

STOCKHOLM. När Hammarby gästade Södertälje och Assyriska i Superettan-premiären blev det ingen vidare öppningsmatch för Bajen som förlorade med 1-0.

Tränaren Roger Franzén valde att spela med anfallsduon Björn Runström och Sebastian Castro-Tello i stället för den uppmärksammade stjärnvärvningen Paulinho, som var märkbart besviken.

– Jag är här för att tillföra någonting, jag kom inte till Hammarby för att sitta på bänken. Jag hoppas jag får spela från start i nästa match, vad ska jag annars göra här, säger brassen till Aftonbladet.

Det var många som skrek av glädje när den förre Bajen-spelaren blev klar för en återkomst i den grönvita tröjan. Och det var nog minst lika många som suckade djupt när Paulinho inte fick starta.

– Det är ingen fara, det är 30 omgångar som ska spelas och tränarna tyckte att det var bättre rent taktiskt att börja så här, jag accepterar det, säger han.

– Jag ska göra vad jag kan för att spela från start och jag hoppas att jag får starta mot Landskrona.