Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Black Week börjar om

 
Dagar
 
Timmar
 
Minuter
 
Sekunder

Paulinho: "Jag kom inte till Bajen för att sitta på bänken"

Paulinho fick inte starta mot Assyriska i premiären och var besviken.
1 av 2

Paulinho fick inte starta mot Assyriska i premiären och var besviken.

Claudio Bresciani / SCANPIX

Bajen hade stort publikstöd, trots det förlorade de med 1-0.
2 av 2

Bajen hade stort publikstöd, trots det förlorade de med 1-0.

Björn Tilly / BILDBYRÅN

Sport | 12/04/2011 10:29

Den petade "Bajen-brassen" Paulinho är missnöjd med sin speltid.

STOCKHOLM. När Hammarby gästade Södertälje och Assyriska i Superettan-premiären blev det ingen vidare öppningsmatch för Bajen som förlorade med 1-0.

Tränaren Roger Franzén valde att spela med anfallsduon Björn Runström och Sebastian Castro-Tello i stället för den uppmärksammade stjärnvärvningen Paulinho, som var märkbart besviken.

– Jag är här för att tillföra någonting, jag kom inte till Hammarby för att sitta på bänken. Jag hoppas jag får spela från start i nästa match, vad ska jag annars göra här, säger brassen till Aftonbladet.

Det var många som skrek av glädje när den förre Bajen-spelaren blev klar för en återkomst i den grönvita tröjan. Och det var nog minst lika många som suckade djupt när Paulinho inte fick starta.

– Det är ingen fara, det är 30 omgångar som ska spelas och tränarna tyckte att det var bättre rent taktiskt att börja så här, jag accepterar det, säger han.

– Jag ska göra vad jag kan för att spela från start och jag hoppas att jag får starta mot Landskrona.