Tisdag 28 Sep
Stockholm

Rami Shaabans skadehelvete är över

Efter ett skadehelvete av episka proportioner från nu Shaaban äntligen ställa sig mellan stolparna på Söderstadions gräsmatta.
1 av 2
Efter ett skadehelvete av episka proportioner från nu Shaaban äntligen ställa sig mellan stolparna på Söderstadions gräsmatta. Foto: Henrik Montgomery/SCANPIX
Rami Shaaban får äntligen chansen att spela fotboll igen.
2 av 2
Rami Shaaban får äntligen chansen att spela fotboll igen. Foto: Henrik Montgomery/SCANPIX

Rami Shaaban kommer under onsdagskvällen äntligen få beträda Söderstadions gräsmatta igen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
Rami Shaaban:

Född: 30 juni 1975 i Nyköping

Då: Slog igenom stort i Djurgården och petade Andreas Isaksson i ett tag. Flyttade sedan till Arsenal där hans karriär blev rejält lidande av ett benbrott. Flyttade sedan via Norge hem till Sverige igen.

Nu: Har haft det tufft med skador under sin tid i Bajen. Men nu kan han alltså äntligen få göra en efterlängtad comeback mellan stolparna på Söderstadion.

STOCKHOLM. Den forne landslagsmålvakten tillika Hammarbys stora stjärnvärvning till säsongen 2008, Rami Shaaban, gör under onsdagskvällen comeback för det grönvita Stockholmslaget.

Enligt Shaabans egen utsago ska han få spela 45 minuter under träningsmatchen mot RCD Mallorca i en miniturnering som anordnas på Söderstadion.

"Kul att det blir match och jag ska faktiskt spela 45 min är tanken för att ta ännu ett steg i min väg till comeback. I morgon blir det en liten värdemätare som får visa vart i min fas jag ligger", skriver han på sin blogg.

Återkommande knäskador har stoppat Shaabans tid i Hammarby. När han värvades till Bajen skulle han styra upp målvaktssidan i ett då storsatsande lag. Under de dryga två åren han ägnat på Årsta och Söderstadion har det endast blivit ett drygt 20-tal matcher.

Nu får han alltså åter beträda Söderstadions gräsmatta, men det är fortfarande en bit kvar på vägen till startelvan och storformen.

"När man varit borta så länge som jag varit handlar det om att dela in halvleken bit för bit och jobba med det steg för steg. Varit med om det så många gånger förut så det blir inte en helt ovana med det dock."

Kommentera
Kopiera länk
Dela