1-1 Kevin Walker min. 60

1-2 Pontus Engblom min. 65

1-2 Fredrik Holster min. 94

Publisiffra: 5669

STOCKHOLM. Division 1-hotet rycker allt närmare för Hammarby, detta efter ett nattmörkt nederlag hemma på Söderstadion mot topplaget GIF Sundsvall. Hammarby tog efter en bra första halvlek ledningen via straff. Fadi Malke revs ner i straffområdet varpå Andreas Dahl mycket behärskat kunde rulla in 1-0 till hemmalaget.

Straffmålet strax före paus blev en av få ljusglimtar för Hammarby denna afton. Mittfältsmotorn Fredrik Holster fann AIK-lånet Kevin Walker fristående inne i straffområdet varpå kvitteringen var ett faktum.

Ytterligare ett AIK-lån skulle lite senare ge Sundsvall ledningen. På nytt serverade Holster en fristående Sundsvall-spelare, Pontus Engblom kunde hur elegant och behärskat som helst lyfta in 1-2.

Matchens gigant, som låg bakom Sundsvalls inledande mål, skulle sedan på tilläggstid definitivt skjuta Bajen än närmre krisen. Under den sista Bajen-forceringen kontrade Fredrik Holster in 3-1 för gästerna som nu etablerar sig på allvar i Superettans topp.

/
/
/

"Vi riskerar att mista medaljörer"

Sävinger gör debut i landslaget

Sveriges handbollsherrar åker på träningsläger till Norge och spelar matcher mot USA och Tyskland i sin sista samling innan OS-truppen tas ut.

OS-elden tänd – färdas med båt till Frankrike

Trots molnen över Olympia i Grekland kunde OS-elden tändas, med 100 dagar kvar till sommar-OS i Paris.

Världsettan: "Känslan att det blir tuffare i år"

Han vill hemskt gärna vinna en andra gång. Men i det längre perspektivet är veckans världscupfinal underordnad högsommarens besök i Versailles slottspark. OS är och förblir årets sportsliga höjdpunkt för Henrik von Eckermann.

Chelseatränaren om straffbråket: "En skam"

Chelsea utklassade Everton i måndags kväll i Premier League – men trots storsegern blev ett internt bråk om en straff den stora snackisen.