Ola Salo har gjort låten "Stjärnorna på Öster" som kommer att bli serieledarnas nya inmarschlåt i Superettan.
1 av 3
Ola Salo har gjort låten "Stjärnorna på Öster" som kommer att bli serieledarnas nya inmarschlåt i Superettan. - Foto: SCANPIX
Den förre The Ark-sångaren kommer att framföra låten på invigningen för Östers nya arena Myresjöhus Arena den tredje september.
2 av 3
Den förre The Ark-sångaren kommer att framföra låten på invigningen för Östers nya arena Myresjöhus Arena den tredje september. - Foto: SCANPIX
Kanske kan det hjälpa Öster att ta sig upp i Allsvenskan den här säsongen?
3 av 3
Kanske kan det hjälpa Öster att ta sig upp i Allsvenskan den här säsongen? - Foto: SCANPIX

Lyssna på Ola Salos bidrag – till Öster

Överlägsen serieledning och nya arena. Det går bra för Superettanlaget Öster just nu. Då behövs det ju självklart en egen inmarschhymn – gjord av Österfanet Ola Salo.


VÄXJÖ. På Söderstadion går Hammarbyspelarna in till tonerna av Kentas "Just i dag är jag stark". På Stockholms Stadion vandrar Djurgården in till hymnen "Sjung för gamla Djurgår'n". Nu vill även Öster sätta färg på sin inmarsch – med hjälp av The Ark-sångaren Ola Salo.

Salo har skrivit och gjort klart låten "Stjärnorna i Öster" som kommer att börja spelas på Östers hemmamatcher. 

Storsatsande Öster leder överlägset Superettan och tredje september kommer deras nya hemmaborg Myresjöhus Arena invigas. Då passar även Ola Salo på att framföra Östers nya inmarschlåt.

– Stunden innan en fotbollsmatch är en högtidsstund där det passar med högtidlig musik. Det ligger så mycket förväntan och förhoppningar i luften att det krävs pukor och trumpeter för att matcha stundens storhet, säger han till Sydsvenskan. 

Frågan är hur mycket Ola Salo bryr sig om laget i sitt hjärta?

–  Jag har alltid sett Öster som mitt lag även om jag inte varit på särskilt många matcher. Jag har följt dem på avstånd och känner alltid lika stor glädje när det går bra för dem, säger Salo.

Lyssna på låten här.

Men du kan även titta på inspelningen av låten.


/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!