Christoffer Carlsson ställs på torsdagen mot serieledarna tillika sina förra lagkamrater Falkenbergs FF.
1 av 2
Christoffer Carlsson ställs på torsdagen mot serieledarna tillika sina förra lagkamrater Falkenbergs FF. - Foto: © Bildbyrån / Niklas Larsson/Bildbyrån
Hammarby har spelat ihop fem poäng på tre matcher.
2 av 2
Hammarby har spelat ihop fem poäng på tre matcher. - Foto: SCANPIX SWEDEN

Bajen-stjärnan hoppfull inför mötet med sitt gamla lag

Christoffer Carlsson lämnade serieledande Falkenbergs FF för Hammarby inför säsongen. På torsdagen ställs han mot sin gamla klubb. – Tycker mest det kommer bli roligt, säger han till Nyheter24.


Superettan omgång 4

Falkenbergs FF–Hammarby

GAIS–Östersunds FK

GIF Sundsvall–Degerfors IF

Assyriska FF–IFK Värnamo

Landskrona BoIS–Örgryte IS

Brage–Ljungskile SK

Örebro–Varbergs BoIS 

Jönköpings Södra IF–Ängelholms FF

FALKENBERG. Hammarby spelar sin tredje säsong i Superettan och pressen på att åter igen gå upp i svensk fotbolls finrum är stor. Laget ligger femma och nu möter stockholmarna Falkenbergs FF som har vunnit alla de tre inledande matcherna.

– Det känns bra, om vi vinner vet jag inte riktigt men det har vi absolut chans att göra, säger Hammarbys mittfältare Christoffer Carlsson till Nyheter24. 

"Första två var inte så bra"

Hammarby har spelat ihop fem poäng på de tre inledande omgångarna. Karlsson är inte helt nöjd över poängskörden men tycker att det börjar se bättre ut. 

– De första två matcherna var väl inte så jättebra faktiskt men den senaste matchen var ganska bra, säger Karlsson och fortsätter:

– Jag tycker att vi har hittat vårt spel nu.

Christoffer Carlsson anslöt sig till Hammarby inför säsong efter att ha lämnat just Falkenberg. Den unge mittfältaren tycker inte att det känns svårt att möta sina forna lagkamrater.

"Roligt tycker jag"

– Lite speciellt är det väl men mest kommer det att vara roligt tycker jag. Jag har kontakt med några fortfarande faktiskt.

Han tycker inte heller att han har någon särskild information om Falkenberg att delge sitt nya lag.

– Haha, inte överdrivet mycket, de vet det mesta redan.

Matchen spelas på torsdagen med början klockan 19.00 i Falkenberg och därmed inleds Superettans fjärde omgång. Hammarby har många omgångar kvar att spela för att bevisa att de förtjänar en plats i Allsvenskan.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!