Bajen Fans går hårt åt Disciplinnämnden och hånar med en hemsida.
1 av 4
Bajen Fans går hårt åt Disciplinnämnden och hånar med en hemsida. - Foto: Faksimil/disciplinnamnden.se
Hammarby dömdes till två matcher utan publik plus 250 000 kronor i böter.
2 av 4
Hammarby dömdes till två matcher utan publik plus 250 000 kronor i böter. - Foto: BILDBYRN / Marcus Ericsson
Ett 40-tal Bajen-anhängare gick till attack mot Gais-klacken.
3 av 4
Ett 40-tal Bajen-anhängare gick till attack mot Gais-klacken. - Foto: BILDBYRN / Marcus Ericsson
Något som, naturligtvis, gjorde göteborgarna upprörda.
4 av 4
Något som, naturligtvis, gjorde göteborgarna upprörda. - Foto: BILDBYRN / Marcus Ericsson

Bajen-fans hånar disciplinnämnden – med en strafftombola

Två matcher utan publik och 250 000 kronor i böter. Disciplinnämnden straffade Hammarby hårt för händelserna under matchen mot Gais. Nu sätter Bajens supportrar hårt mot hårt – och gör allt för att håna fotbollsförbundet.


Det var många som rasade mot disciplinnämndens dom mot Hammarby under torsdagen. De flesta tyckte att straffet var för hårt och efter det har Hammarbys största supporterförening Bajen Fans varit tydliga med att de ska göra allt för att domen ska ändras. Klubben har redan överklagat domen men Bajen Fans vill se en minst sagt kraftig ändring inom disciplinnämnden.

"Om de instanser (Besvärsnämnden) som tar hand om överklagandet kommer att ställa sig på vår sida i ärendet så ser vi det som det slutgiltiga beviset för att de som idag sitter i Disciplinnämnden agerar på ett inkorrekt sätt och bör därmed omedelbart entledigas från sina uppdrag. Denna gång ska Disciplinnämnden skämmas och blottas ut för deras, återigen, helt verklighetsfrånvända och rent ut sagt vidriga tillvägagångssätt", skriver de på hemsidan

På måndag leder Bajen Fans en protest mot det svenska fotbollsförbundets instans på Medborgarplatsen, men det är inte nog. Nu har supporterföreningen dessutom startat en hemsida med adressen disciplinnamnden.se. Där kan man lotta fram skämtsamma domar i en tombola.

För att testa på hemsidan själv klickar du här

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!