1 av 2
- Foto: Scanpix
2 av 2
- Foto: Scanpix

Capellos strikta alkoholförbud ska ge VM-guld

För att uppnå bästa resultat i VM i Sydafrika har Fabio Capello sett till att inte en enda droppe alkohol får förtäras av de engelska landslagsspelarna under mästerskapet.


LONDON. England är på jakt efter sitt första VM-guld sedan 1966 och för att uppnå målet har förbundskaptenen Fabio Capello infört ett strikt alkoholförbud som samtliga spelare måste följa.

- Han kommer inte att tolerera att spelarna dricker så mycket som ett glas vin efter en match medan England fortfarande är med i turneringen, säger en källa till The Sun.

En liten uppoffring kan tyckas, men de engelska landslagsspelarna är sedan tidigare vana vid en öl eller två efter matcher för att koppla av. Men nu har det alltså blivit en tuff ändring och John Terry och kompani tvingas klara sig utan alkohol i en knapp månad.

- De förra Englands-tränarna har tillåtit dem att ta ett par öl för att slappna av men inte den här gången. De kommer att gå på en strikt diet och det innebär att det inte blir något sprit. Beroende på hur det går kan det mena att de inte får dricka på över en månad, men det är en liten uppoffring om de vill åka med till VM, förklarar källan.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!