Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stjärnfritt landslagsläger för Lagerbäck

- 27/04/2010, 15:30

Scanpix

Lars Lagerbäck får klara sig utan de största stjärnorna när hans Nigeria laddar upp med läger inför VM.

NIGERIA. För knappt en vecka sedan tog nigerianske förbundskaptenen Lars Lagerbäck ut hela 44 spelare till sitt landslagsläger i England.

Men nu meddelar flertalet europeiska storklubbar att dem inte är villiga att släppa sina nigerianska spelare då man är inne i slutskedet av säsongen.  Lars Lagerbäcks och övriga i ledarstaben fruktade att man skulle tvingas ställa in lägret, men man genomför det trots allt.

- Detta mötet är viktigt för att spelarna ska få träffa den nya tränaren innan vår VM-uppladdning inleds på riktigt, säger det nigerianska förbundets talesman Ademola Olajire till BBC.

- Det är väldigt kort tid kvar till den första vänskapsmatchen den 30:e maj. Förhoppningsvis kommer detta läger att stärka banden mellan spelarna och tränaren. Så trots att alla inte kan medverka hoppas vi att den relevansen kommer att uppnås med de få som är tillgängliga.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24