Stockholm

Ronaldinho: "Jag är redo för VM"

. Foto: Scanpix

Carlos Dunga presenterar sin preliminära trupp till VM på tisdag och Milanstjärnan Ronaldinho går en nervös väntan till mötes.- Vi får se vad som händer, säger han.


Läs mer

BRASILIEN. Ronaldinho har varit i lysande form för sitt Milan under den gångna säsongen, men hittills har brasilianske förbundskaptenen Carlos Dunga ignorerat anfallsstjärnans framfart. Det var över ett år sedan Ronaldinho spelade för Brasilien, och lite talar för att han finns med i den preliminära truppen till VM, som Dunga presenterar på tisdag.

Men än har den 30-årige Milanspelaren inte gett upp och hoppas på att Dunga lagt märke till hans succésäsong i den italienska storklubben.

- Jag har visat vad jag kan i de matcherna jag spelat (den här säsongen). Allt jag kan göra är att göra mitt bästa så får vi se vad som händer, säger Ronaldinho enligt Goal.com.

- Jag har lyckats uppnå många av mina drömmar som spelare men jag har fortfarande mycket mer att ge. Jag njuter av att spela fotboll för tillfället men jag vet att inget är garanterat.

Däremot känner Ronaldinho, som blev utsedd till världens bästa fotbollsspelare 2005, ingen vrede gentemot Carlos Dunga.

- Dunga förklarade för mig att han inte skulle ta ut mig om han inte hade en ledig plats i förstalaget. Han sa till mig att fokusera på formen i mitt klubblag och det är just det som jag gjort. Nu känner jag mig redo att ge allt för Brasilien igen, förklarar den före detta Barcelonastjärnan.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.