- Foto: Scanpix

Svennis: "Vi har tre väldigt svåra matcher"

Sven-Göran Eriksson har tidigare påpekat vilket starkt landslag Elfenbenskusten är, men nu väljer han att tona ner förväntingarna rejält.- Jag tror vi kommer att ha tre väldigt svåra matcher, sa Svennis vid gårdagens presskonferens.


SYDAFRIKA. Med drygt tre veckor kvar till VM är psykningarna redan i full gång. Nu har även Elfenbenskustens förbundskapten Sven-Göran Eriksson spelat ut sitt första kort.

Bara för ett litet tag sedan var Svennis hoppfull om ett succéartat VM för det västafrikanska landet.

- Jag är optimist. Med det här laget kan vi gå långt, sa svensken när han presenterade sin VM-trupp.

Nu är det däremot andra tongångar. Den före detta förbundskaptenen för England menar nämligen att landet inte ska ha högt ställda förväntningar då det stundar tre oerhört tuffa gruppspelsmatcher.

- Jag tror vi kommer att ha tre väldigt svåra matcher, sa Svennis vid gårdagens presskonferens.

Svennis vill inte ens prata om vinst mot nederlagstippade Nordkorea.

- Ingen pratar om Nordkorea, men de spelar bra. Fysiskt är de bättre än alla andra eftersom de har varit på träningsläger i sex månader.

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ilska då FA-cupen skrotar omspel

Anna Nordqvist: "Mitt liv gick i tusen bitar"

Äktenskapet sprack och kort därpå dog hennes ex-make. Livet vändes upp och ned för golfstjärnan Anna Nordqvist som gick in i ett kompakt mörker. Det finns inga ord för att beskriva hur vidrigt det varit. Jag är stolt över att ha tagit mig igenom det året, säger hon i en intervju med svenskgolf.se

Åbergs hemliga vapen: "Säger vart jag ska slå"

1 timme sedan
Ludvig Åbergs succé blir inte mindre imponerande av att han briljerar på banor han aldrig tidigare testat på. Men Sveriges nya golfstjärna hade inte klarat det på egen hand. Han säger vart jag ska slå och jag försöker bara göra som han säger, säger Åberg om sin nya caddie, veteranen Joe Skovron.

Barcelona straffas av Uefa efter rasism

2 timmar sedan
Barcelona tvingas betala runt 290 000 kronor i böter och får inte sälja bortabiljetter till herrlagets nästa bortamatch i Europa.

Världstvåan till Båstad: "Får nypa sig i armen"

2 timmar sedan
Australian Open-vinnaren Jannik Sinner kommer till Båstad i sommar. Den italienske världstvåan är klar för spel i den svenska ATP-turneringen, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Slog världstrean: "En av mina största segrar"

3 timmar sedan
På onsdagen nådde bordtennisstjärnan Anton Källberg sin högsta placering hittills på världsrankningen: 13:e plats. Dagen därpå slog svensken världstrean Liang Jingkun från Kina i åttondelsfinalen i prestigefyllda ITTF World Cup i Macao.