Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Barry borträknad i VM-premiären

1 av 1

Scanpix

Sport | 08/06/2010 10:16

Manchester City-mittfältaren Gareth Barry tvingas stå över VM-premiären mot USA på grund av en efterhängsen fotledsskada. "Jag har fått reda på att jag inte spelar", säger han.

SYDAFRIKA. Det var i förra månaden som Gareth Barry, till vardags i Manchester City, ådrog sig en fotledsskada. Även om mittfältaren väntas vara tillbaka i full träning i dag, har han fått beskedet att det inte blir någon VM-premiär mot USA.

- Jag har fått reda på att jag inte spelar mot USA för att jag ska få mer tid att komma tillbaka, säger Barry till News of the World.

Beskedet var väntat då det tidigare talats om att Barry inte skulle vara helt återställd förrän efter USA-matchen. Men rehabiliteringen har gått snabbare än väntat och ger därmed England hopp inför de resterande gruppspelsmatcherna.

I engelsk media spekuleras det i att förbundskaptenen Fabio Capello kommer starta med Steven Gerrard, Frank Lampard och Joe Cole på mittfältet i premiären. Englands match mot USA spelas den 12 juni.

Senast bloggat