Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Premier League-tränarna: "Messi blir VM:s bäste spelare"

- 09/06/2010, 18:59 -

Scanpix

Ingen har större press på sig i VM än Leo Messi. Nu höjs förväntningarna ytterligare då 83 procent av Premier League-tränarna tror att den kvicke argentinaren kommer att prestera bäst i hela VM.

SYDAFRIKA. Leo Messis makalösa säsong i Barcelona har inte ens de inbitna Premier League-tränarna lyckats undgå. I en undersökning tror nämligen hela 83 procent av de tillfrågade tränarna att argentinaren kommer ta hem priset som VM-turneringens bäste spelare, uppger TT.

Men ska man tro de kunniga tränarna blir det dock inte Messis Argentina som får lyfta VM-bucklan den elfte juli i Johannesburg. I stället är det den stora konkurrenten Brasilien, som plockade hem hela 53 procent av rösterna, som förväntas vinna mästerskapet. Blott 24 procent tror på en spansk finalseger.

Däremot tros guldskon som VM:s bästa målskytt att hamna i en spansk spelares ägo. Liverpoolanfallaren Fernando Torres fick nästan hälften av Premier League-tränarnas röster.

Hela 17 av 20 tränare i Premier League svarade på frågorna.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24