Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Beckham attackerades - av engelsk supporter

- 19/06/2010, 11:49

Schalk van Zuydam/Scanpix

Poängtappet mot Algeriet blev droppen som fick bägaren att rinna över för en engelsk supporter som stormade in i Englands omklädningsrum och skällde ut superstjärnan David Beckham.

KAPSTADEN. Att engelsmännen andas fotboll dag in och dag ut är sedan länge ett välkänt faktum. Och att gå över gränsen tillhör vanligheterna på Premier League-läktarna. Men under gårdagen tänjde en engelsk supporter på gränserna ytterligare.

25 000 engelska supportrar beräknas ha funnits på plats under Englands tama och svaga insats mot Algeriet i går kväll. Efter matchen fick en utav dem nog, tog sig ner vid ingångarna, förbi alla vakter och in i sitt landslags omklädningsrum.

Där stötte han enligt The Sun på skadade superstjärnan David Beckham och en het ordväxling drog igång.

- Det kommer ställas en allvarlig fråga hur mannen lyckades ta sig förbi flera sektioner av Fifa-vakter och ända in i omklädningsrummet. Men han fördes bort därifrån snabbt och tack och lov blev det ingen skada skedd, säger en källa från FA till tidningen.

Enligt nyhetsbyrån AP kommer FA att lämna ett skriftligt klagomål till Fifa inom en snar framtid.

- Det var inte vår egen säkerhetspersonals fel, de gör ett stabilt jobb vart de än är. Jag är säker på att Fifa kommer att ta fullt ansvar för det inträffade, och sedan måste vi se till så det aldrig händer igen, säger landslagschefen Adrian Bevington till BBC.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24