Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Roade sig med cigarrer och champange - timmarna efter fiaskot

- 30/06/2010, 09:41 -
De engelska spelarna ska skämmas, menar de ilskne supportern som skickade bilden till The Sun.
1 av 2

De engelska spelarna ska skämmas, menar de ilskne supportern som skickade bilden till The Sun.

Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

En engelsk supporter kan inte tro sina ögon när England åker ut.
2 av 2

En engelsk supporter kan inte tro sina ögon när England åker ut.

TOM HEVEZI/AP/SCANPIX

De engelska fansen förväntar sig att spelarna ska skämmas. Men i stället valde de att varva ned med champange, kubanska cigarrer och öl - bara timmarna efter den förnedrande 4-1-förlusten mot Tyskland.

RUSTENBURG. Bara timmarna efter Englands förnedrande 4-1-förlust mot Tyskland i åttondelsfinalen valde ett flertal av de engelska spelarna att varva ned med öl, kubanska cigarrer och champange.

En bild som The Sun har exklusiv rätt till visar hur spelarna njuter i hotellet Royal Marang Hotel nära Rustenburg. Samtidigt sörjde miljontals med engelska fans eliminationen ur VM.

"De har ingen stolthet"

Bilden, som ska ha tagits av mittbacken Ledley King, cirkulerade bland vänner med BlackBerry Messenger. Och det är en av dem som har fått tag på bilden som skickade den till The Sun.

- Många av mina vänner spenderade tusentals på att åka till Sydafrika för att följa de här förlorarna. När England åkte ut blev de helt förstörda, säger den ilske supportern, och fortsätter:

- Vi förväntade oss åtminstone att de skulle skämmas efter deras förskräckliga insats och tänka på hur de svek oss. I stället, bara timmarna efter matchen, så är de i baren med cigarrer och öl. Man blir illamående när man ser det här. De har ingen stolthet.

Landade i England i går

I går landade den engelska truppen i Heathrow Airport i London. Välkomnandet de fick var knappast varmhjärtat, då flera arga fans väntade på dem.

Bilden som upprör ser ni här.

Nyheter24 - 500 Error

SERVERFEL!

Servern kan inte genomföra din begäran.
Försök igen om en stund. /Redaktionen

Internal server error


Chefredaktör/
ansv.utgivare:
Henrik Eriksson
Mejl: henrik.eriksson@nyheter24.se
Nyheter24 AB
Skeppargatan 65
114 59 Stockholm
Tele: +46 8 678 77 00
Tips: tips@nyheter24.se
Twitter: twitter.com/Nyheter24