Djurgården lyckades utjämna mot Björklöven

Djurgården utjämnade matchserien mot Björklöven i Hockeyallsvenskans semifinal, efter seger på hemmaplan med 5-4 (2-3, 2-1, 1-0). Därmed står det nu 2-2 i matchserien.

Daniel Brodin blev matchhjälte med sitt avgörande 5-4-mål 14.46 in i tredje perioden.

Björklöven var starkast i första perioden. Laget vann perioden med 2-3.

Efter 6.43 i andra perioden slog Daniel Brodin till, på pass av Linus Klasen och Marcus Krüger och kvitterade för Djurgården.

Noah Östlund gjorde dessutom 4-3 efter 10.57 framspelad av Jonathan Lekkerimäki och Linus Arnesson.

Björklövens Gustav Possler gjorde 4-4 efter 13.25 på pass av Jacob Olofsson och Jacob Andersson.

14.46 in i tredje perioden nätade Djurgårdens Daniel Brodin på nytt framspelad av Marcus Krüger och Jonathan Lekkerimäki och avgjorde matchen för Djurgården.

Daniel Brodin gjorde två mål för Djurgården och spelade dessutom fram till ett mål.

Lagen möts igen på måndag 16.00, i Winpos Arena.