Nybro utklassade Tingsryd – vann med 7-1

Nybro övertygade när laget vann på bortaplan mot Tingsryd i Hockeyallsvenskan med hela 7-1 (2-1, 2-0, 3-0).

Segern var Nybros femte på de senaste sex matcherna.

Nybro startade matchen starkast. Laget ryckte åt sig ledningen med 0-2, genom mål av Daniel Ljungman och Filip Eriksson innan Tingsryd svarade och gjorde 2-1 genom Simon Åkerström. Nybro startade andra perioden bäst och gick från 1-2 till 1-4 genom mål av Daniel Ljungman och Kalle Holm. Nybro fortsatte dominansen i tredje perioden och vann till slut med hela 7-1. Målen i sista perioden gjordes av Eero Savilahti, som gjorde två mål, och Daniel Ljungman.

Eero Savilahti gjorde två mål för Nybro och spelade fram till ett mål och Daniel Ljungman gjorde tre mål för.

Det här var sista matchen och resultatet betyder att Tingsryd slutar på tolfte plats, och Nybro på åttonde plats. Nybro är klart för kvalspel.