Drama när Djurgården utjämnade mot Modo Hockey

Djurgården utjämnade matchserien mot Modo Hockey i Hockeyallsvenska finalen herr, efter seger på bortaplan med 3-2 (0-0, 1-0, 1-2, 1-0) efter förlängning. Därmed står det nu 1-1 i matchserien.

Daniel Brodin slog till 5.34 in i förlängningen och blev matchhjälte med sitt 3-2-mål.

Första perioden blev mållös. Det var först 8.53 in i andra perioden som Djurgården tog ledningen genom Lukas Vejdemo framspelad av Kevin Karlsson och Edvin Hammarlund.

Efter 1.24 i tredje perioden gjorde Djurgården 0-2 genom Jonathan Lekkerimäki.

Modo Hockey reducerade och kvitterade till 2-2 genom Sebastian Ohlsson och Josh Dickinson. Det sista målet kom med 1.38 kvar att spela, och gav hopp om en poäng för Modo Hockey. I förlängningen tog det 5.34 innan Djurgården avgjorde till 2-3. Matchvinnare för bortalaget blev Daniel Brodin, framspelad av Linus Klasen och Nicklas Danielsson.

Nästa match spelas på fredag 19.00, på Hovet.