Västervik fortsätter att vinna

Efter en tuff period har Västervik nu fått igång spelet. På fredagen mötte laget Nybro i ACT-Hallen i Hockeyallsvenskan och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Nybro blev 3-1 (0-0, 2-0, 1-1).

Västervik tog ledningen efter 20 minuters spel, genom Gustav Salmi-Lilja assisterad av Macoy Erkamps och Robin Carlsson. Efter 7.50 i andra perioden nätade Anton Svensson, på pass av Elias Sjöström och Theo Jacobsson och gjorde 2-0. Nybro reducerade dock till 2-1 genom Daniel Ljungman tidigt i tredje perioden av matchen.

Västervik kunde dock avgöra till 3-1 med 16.54 kvar av matchen genom Robin Carlsson.

För tabellens utseende betyder det här att Västervik ligger på tolfte plats medan Nybro har fjärdeplatsen.

På onsdag 1 november 19.00 spelar Västervik borta mot AIK, och Nybro hemma mot Kalmar.