Tingsryd segrade över Kalmar i förlängningen

Matchen i Hockeyallsvenskan mellan hemmalaget Tingsryd och gästande Kalmar var oavgjord vid full tid, 3-3. Först i förlängningen kom avgörandet, där hemmalaget spikade segerresultatet, 4-3 (0-1, 2-2, 1-0, 1-0). Matchhjälte blev Trenton Bourque, som gjorde det avgörande målet med bara 20 sekunder kvar att spela i förlängningen.

Kalmar tog ledningen efter 11.33, genom Erik Norén på pass av Theoklis Theocharidis och Kim Strömberg. Kalmar gjorde 0-2 genom Markus Palmberg efter 1.26 i andra perioden.

Tidigt i perioden av perioden kunde Simon Åkerström göra 1-2 för Tingsryd.

Kalmar utökade ledningen igen genom Jesper Sellin efter 8.23.

Tingsryd reducerade dock på nytt till 2-3 genom Kevin Ekman Larsson efter 9.27 av perioden. 3.49 in i tredje perioden nätade Tingsryds Anton Lundmark på pass av Gustav Olhaver och Trenton Bourque och kvitterade för Tingsryd. I förlängningen tog det 4.40 innan Tingsryd också avgjorde till 4-3. Stor matchhjälte blev Trenton Bourque, på pass av Lukas Isaksson och Anton Lundmark.

Det här var Tingsryds tredje uddamålsseger den här säsongen. Förlusten var också Kalmars tredje uddamålsförlust.

Tingsryd ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Kalmar är på nionde plats.

Tingsryd möter Almtuna i nästa match borta onsdag 1 november 19.00. Kalmar möter samma dag Nybro borta.