Tingsryd fortsätter att vinna

Efter en tuff period har Tingsryd nu fått igång spelet. På onsdagen mötte laget Almtuna i Gränby ishall i Hockeyallsvenskan och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget tre raka segrar. Segerresultatet mot Tingsryd blev 4-1 (1-0, 2-1, 1-0).

Tingsryd tog ledningen efter 14.12, genom Lukas Isaksson på pass av Anton Lundmark och Lucas Lagerberg. Efter 3.15 i andra perioden gjorde Tingsryd 0-2 genom Gustav Olhaver.

Efter 6.25 av perioden kunde Valdemar Johansson göra 1-2 för Almtuna.

Tingsryd gjorde 1-3 genom Anton Lundmark efter 9.38. Laget punkterade matchen med ett 1-4-mål med åtta sekunder kvar att spela genom Trenton Bourque. Det fastställde slutresultatet till 1-4.

För tabellens utseende betyder det här att Almtuna ligger på femte plats medan Tingsryd har niondeplatsen.

I nästa match, fredag 3 november 19.00, har Almtuna Brynäs hemma i Gränby ishall, medan Tingsryd spelar borta mot Västervik.