Tre poäng till Nybro efter avgörande i slutperioden

Nybro vann borta mot Djurgården i Hockeyallsvenskan med 2-0 (0-0, 0-0, 2-0). Matchen var helt jämn efter två perioder, innan Nybro avgjorde.

Varken Djurgården eller Nybro fick till det i avsluten i de två första perioderna.

I tredje perioden var Nybro starkast och ryckte åt sig ledningen med 0-2 genom två snabba mål i slutet av perioden av Eero Savilahti och Aleksi Ainali och avgjorde matchen. Det sista målet kom med 1.38 kvar att spela.

Båda lagen har nu två vinster och tre förluster på de senaste fem matcherna, Djurgården med 13–16 och Nybro med 11–16 i målskillnad.

I tabellen innebär det här att Nybro nu ligger på tredje plats. Djurgården är på tolfte plats.

Nästa motstånd för Djurgården är Tingsryd. Lagen möts tisdag 7 november 19.00 på Hovet. Nybro tar sig an Björklöven hemma söndag 5 november 18.00.