Djurgården vände i andra mot Tingsryd

Bortalaget Tingsryd ledde matchen mot Djurgården, men i andra perioden fick Djurgården rejäl utdelning. Laget gjorde tre raka mål, och Tingsryd orkade aldrig resa sig. Till slut blev det 5-2 (1-2, 3-0, 1-0) i matchen i Hockeyallsvenskan.

Första perioden var jämn. Djurgården inledde bäst och tog ledningen genom Anton Gradin efter 1.04, men Tingsryd kvitterade genom Adam Bäckstrand. Och Tingsryd hann också ta ledningen, genom Emil Forslund. Djurgården vände på dock matchen när laget gjorde tre raka mål och gick från 1-2 till 4-2 i andra perioden. Laget punkterade matchen med ett 5-2-mål med två sekunder kvar att spela på nytt genom Anton Gradin. 5-2-målet blev matchens sista.

Djurgården ligger på elfte plats i tabellen efter matchen, medan Tingsryd är på nionde plats.

I nästa match möter Djurgården Björklöven borta och Tingsryd möter Brynäs borta. Båda matcherna spelas onsdag 15 november 19.00.