SSK segrade mot Tingsryd i förlängningen

Först kvitterade Marcus Eriksson i slutminuterna och sen avgjorde Viktor Grahn i förlängningen. Segerresultatet blev därmed 4-3 (1-0, 1-3, 1-0, 1-0) för SSK mot SSK i Hockeyallsvenskan.

Segermålet för SSK stod Viktor Grahn för 2.42 in i förlängningen.

SSK tog ledningen efter 13.55, genom Viktor Grahn på pass av Sebastian Dyk och Ludvig Hedström. Efter 1.56 i andra perioden nätade Jonatan Harju, på pass av Pontus Netterberg och Felix Olsson och kvitterade för Tingsryd.

Anton Lundmark gjorde dessutom 2-1 efter 2.36 framspelad av Gustav Olhaver och Melker Eriksson.

SSK:s Marcus Eriksson gjorde 2-2 efter 5.55 på pass av Stelio Mattheos och Olli Vainio.

Tingsryds Felix Olsson gjorde 3-2 efter 18.52 framspelad av Simon Åkerström och Gabriel Säll.

17.06 in i tredje perioden slog Marcus Eriksson till återigen på pass av Olli Vainio och Julius Bergman och kvitterade för SSK. I förlängningen tog det 2.42 innan SSK också avgjorde till 3-4. Matchvinnare för bortalaget blev Viktor Grahn.

Tingsryd har två vinster och tre förluster och 12–14 i målskillnad på de senaste fem matcherna, medan SSK har tre vinster och två förluster och 15–13 i målskillnad. Det här var Tingsryds fjärde uddamålsförlust den här säsongen.

I tabellen innebär det här att Tingsryd nu ligger på åttonde plats. SSK är på nionde plats.

Lördag 18 november 18.00 möts lagen igen, med Tingsryd som hemmalag.