Segersviten förlängd för SSK

Det går fortsatt bra för SSK i Hockeyallsvenskan. På lördagen mötte laget Tingsryd i Dackehallen och tog med sig ännu en seger. Därmed har laget vunnit fyra matcher i rad. Segerresultatet mot Tingsryd blev 3-1 (1-0, 0-0, 2-1).

SSK startade matchen piggt och tog ledningen direkt i början av matchen. Efter bara 50 sekunder slog Marcus Eriksson till på pass av Dominic Turgeon och Linus Videll.

Andra perioden blev mållös. SSK gjorde två mål i tredje perioden och gick från 0-1 till 0-3, målen av Marcus Eriksson och Filiph Engsund, vilket avgjorde matchen.

Tingsryd reducerade dock till 1-3 genom Trenton Bourque när bara två minuter återstod att spela, och skapade åter spänning i matchen.

För hemmalaget betyder resultatet nionde plats i tabellen. SSK är på sjunde plats.

I nästa match, onsdag 22 november 19.00, har Tingsryd Nybro hemma i Dackehallen, medan SSK spelar borta mot Brynäs.