Äntligen seger för Almtuna mot Kalmar

Det blev fyra förluster i rad för Almtuna i Hockeyallsvenskan. Men hemma mot Kalmar kom det efterlängtade trendbrottet. Matchen i Gränby ishall slutade 4-1 (3-0, 0-0, 1-1).

Almtuna spelade bra i första perioden och ryckte åt sig ledningen med 3-0 genom mål av William Proos, William Eriksson och Hugo Blixt.

Andra perioden blev mållös. Efter 13.59 av matchen kunde Filip Nordström göra 3-1 för Kalmar.

Almtuna kunde dock avgöra till 4-1 med 2.7 kvar av matchen genom Hampus Harlestam.

För Almtuna gör resultatet att man nu ligger på nionde plats i tabellen, medan Kalmar är på åttonde plats.

I nästa match möter Almtuna Bik Karlskoga borta och Kalmar möter Tingsryd hemma. Båda matcherna spelas fredag 24 november 19.00.