4-3 för SSK mot Nybro

Bortalaget SSK tog en uddamålsseger i matchen mot Nybro i Liljas Arena. Laget vann matchen i Hockeyallsvenskan på onsdagen med 4-3 (1-0, 2-1, 1-2).


Segern var SSK:s sjunde på de senaste åtta matcherna, och femte bortasegern i rad.

SSK tog ledningen efter sju minuters spel, genom Linus Videll. SSK gjorde två snabba mål tidigt i andra perioden och gick från 0-1 till 0-3, målen av Olli Vainio och Marcus Eriksson.

Efter 12.38 av perioden kunde Nichlas Torp göra 1-3 för Nybro. SSK ökade ledningen till 1-4 genom Daniel Norbe efter 8.20 i tredje perioden.

Eero Savilahti och Juho Liuksiala reducerade två gånger om och skapade riktig nerv, men närmare än 3-4 kom inte Nybro.

Det här var Nybros tredje uddamålsförlust den här säsongen. Det var även SSK:s andra uddamålsseger.

Det här betyder att Nybro nu ligger på sjunde plats i tabellen, och SSK är på fjärde plats.

I nästa match möter Nybro AIK borta på fredag 1 december 19.00. SSK möter Bik Karlskoga lördag 2 december 18.00 hemma.

Senaste nytt

Dahlqvist bröt skidan – svenska laget långt efter

Guide: Vasaloppets 100-årsjubileum

1 timme sedan
Nu är det dags för hundrade upplagan av Vasaloppet. Vilka är favoriter? Hur märks det för åkarna att det är ett jubileumslopp? Här kommer en guide som hjälper dig att följa årets lopp.

Svenska succén: Kramer och Larsson till VM-semi

1 timme sedan
Medeldistanslöparen Andreas Kramer och sprintern Henrik Larsson slog båda till med årsbästa i försöken. Men medan Kramer kan dra sig tillbaka för dagen väntar en hektisk kväll för Larsson. Jag är sjukt taggad. Jag brukar bli bättre och bättre ju fler lopp jag springer på ett mästerskap, säger Larsson.

Elvira Öbergs revansch: Tvåa i Holmenkollen

2 timmar sedan
Efter en tung säsong och ett svagt individuellt VM tog Elvira Öberg revansch. Den svenska skidskyttestjärnan slutade tvåa i distansloppet i Holmenkollen.

Tävlingskrock för svenskhoppet – missar EM

2 timmar sedan
Den första stöten lovade riktigt gott. Axelina Johansson fick i väg kulan 18,68 meter – och gladde sig åt årets hittills längsta stöt. Men roligare än så fick hon inte. Jag tycker ändå att jag gör bra ifrån mig, säger hon efter åttondeplatsen i inne-VM.

Guide: Allt du behöver veta inför F1-premiären

2 timmar sedan
Formel 1 är tillbaka för en ny säsong. Kan någon stoppa Max Verstappens jakt på fjärde raka världsmästerskapstitel? Här är allt du behöver veta inför helgens premiär.