Seger för Tingsryd – steg åt rätt håll mot Västervik

Tingsryd har varit i en svacka med fem förluster i rad i Hockeyallsvenskan. Men hemma mot Västervik bröts den tuffa sviten. Det blev 3-0 (0-0, 2-0, 1-0) i matchen i Dackehallen.

Den första perioden slutade 0–0. I andra perioden var Tingsryd starkast och ryckte åt sig ledningen med 2-0 genom mål av Gustav Olhaver och Kevin Ekman Larsson. Till slut kom också 3-0 genom Anton Lundmark som ökade Tingsryds ledning på pass av Gustav Olhaver efter 18.52 i tredje perioden. 3-0-målet blev matchens sista.

Båda lagen har nu en seger och fyra förluster på de senaste fem matcherna, Tingsryd med 10–13 och Västervik med 9–17 i målskillnad.

För tabellens utseende betyder det här att Tingsryd ligger på elfte plats medan Västervik är sist, på 14:e plats.

I nästa match, onsdag 6 december 19.00, har Tingsryd Östersunds IK borta i Östersund Arena, medan Västervik spelar hemma mot Bik Karlskoga.