Bik Karlskoga vann på hemmaplan mot Nybro

Bik Karlskoga vann mötet i Hockeyallsvenskan på hemmaplan mot Nybro, med 4-2 (1-1, 2-0, 1-1).

Första perioden var jämn. Bik Karlskoga inledde bäst och tog ledningen genom Kalle Jellvert efter 16.43, men Nybro kvitterade genom Rihards Marenis bara en minut senare. I andra perioden var Bik Karlskoga starkast och gick från 1-1 till 3-1 genom mål av Viktor Lennartsson och Gustaf Thorell. Efter 10.35 av matchen kunde Jacob Grönhagen göra 3-2 för Nybro.

Bik Karlskoga kunde dock avgöra till 4-2 med 3.51 kvar av matchen genom Andre Edvardsen Simen.

Nybro ligger på åttonde plats i tabellen efter matchen, medan Bik Karlskoga är på tolfte plats.

I nästa match möter Bik Karlskoga SSK borta och Nybro möter Västervik hemma. Båda matcherna spelas onsdag 27 december 19.00.